Vestjysk Skadedyrskontrol

Om Vestjysk Skadedyrskontrol

Vestjysk Skadedyrskontrol bekæmper næsten alle former for skadedyr, såvel ude som inde.

Firmaet ejes og drives af Mogens Gade, der er bosiddende i Ringkøbing i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Vestjysk Skadedyrskontrol har rent erhvervsmæssigt, i over 25 år, haft kontakt med mange forskellige skadedyr, hvor især borebille bekæmpelse, hvepsebekæmpelse og rottebekæmpelse har været i fokus.

Vi sætter os grundigt ind i hvert enkelt tilfælde og laver en plan for at få den bedste bekæmpelse. Er der tale om rotter vil der i samarbejde med en af de stedlige rottekonsulenter blive lavet en handlingsplan for at få det bedste resultat i hvert enkelt tilfælde.

Vestjysk Skadedyrskontrol er autoriseret skadedyrsbekæmper og alle henvendelser bliver behandlet seriøst og diskret. Vi er medlem af Brancheforeningen for professionelle skadedyrsbekæmpere.

Brancheforeningen for professionelle skadedyrsbekæmpere:

“Vælger du et firma som er medlem af vores brancheforening, så er du sikret at firmaet har forpligtet sig til at overholde vores etiske retningslinier. Det betyder også at du har adgang til en klageinstans, skulle der opstå en tvist med bekæmperen.”

borebille

Få professionel hjælp til skadedyrsbekæmpelse

Vi har over 25 års erfaring med professionel skadedyrsbekæmpelse.  Samtidig har vi konkurrencedygtige priser på alle behandlinger, så du kan trygt kontakte os.