Go to Top

Væggelus

Bekæmpelse af Væggelus

Bekæmpelse af væggelus – effektiv behandling!

Reager hurtigt – de små skadedyr spreder sig som pesten.

Uanset om du har fundet lusene eller deres ekskrementer i eller nær sengen, så er hjælpen her.

Ring på 22 19 12 69

Behandling mod væggelus

De små kravl er svære at slippe af med – væggelus kan faktisk leve op til et helt år uden mad, og deres overlevelsesevne er helt unik. Derfor er håndkøbsremedier mod væggelus aldrig effektive nok. Det er vores gift derimod. Så vil du leve i et hjem helt uden overlevende bed bugs (som de hedder på engelsk) så kontakt os nu – det er uforpligtende at få en pris for behandling mod væggelus, og vi har døgnåbent.

Det kræver ofte mere end 1 behandling at bekæmpe væggelus, men dette er inkluderet i den pris du får. Prisen afhænger af boligens størrelse, og hvor stort et område der kan være inficeret. Om dagen opholder de sig gerne under sengen, og det er også her man skal bekæmpe dem.

Tegn på væggelus:Væggelus - effektiv bekæmpelse af væggelus i vestjylland

De kaldes også bed bug, væggetøj eller sengetæge

Man finder oftest væggelus på trærammen under sengen eller i de forskellige samlinger og kroge der omgiver sengen. Væggelusen var stort set udryddet i Danmark i midten af 1900-tallet, men med vores øget rejseaktivitet er den blevet meget almindelig igen, da vi oftest har den med i vores kuffert hjem.

Bid fra væggelus klør

Man opdager normalt lusene, ved at man bliver bidt om natten, på de områder af kroppen der ikke er dækket af dynen. Bid fra væggelus minder meget om loppestik, og de klør. Som bare pokkers. Huden omkring et bid svulmer ofte lidt op og der kan forekomme rødmen. Er du blevet bidt, så tjek under sengen og omkring den i hjørner og kroge. Deres ekskrementer ligner små sorte klatter eller pletter.

Effektiv bekæmpelse og behandling af væggelus

Sidst men ikke mindst, så foretag behandling mod væggelus med det samme! De formerer sig lystigt. Du er selvfølgelig velkommen til at forsøge dig med håndkøbsgift, men vil du være sikker på at bekæmpe væggelus effektivt, så kontakt os. Vi har 20 års erfaring og skal nok komme dem til livs.

Ring på 22 19 12 69 eller udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.