Go to Top

Myrer

Myrebekæmpelse Holstebro, Ringkøbing, Skjern, Videbæk og omegn

Myrebekæmpelse i haven eller i huset?Myrebekæmpelse Ringkøbing, Holstebro, Skjern, Videbæk, Hvide sande,

Bekæmpelse af myrer er vores speciale.

Har du myrer i huset, på terrassen eller i græsplænen, er der god grund til at gøre noget ved det. Udover at de kan bide, vil de også formere sig lynhurtigt. I løbet af kort tid kan de dukke op i køkkenet, stuen, soveværelset og alle mulige andre steder. De kan også være til stor irritation, når der findes store tuer i og under græsplænen. De betragtes som skadedyr, fordi de reelt set kan underminere et hus ved at lave bo under fundamentet.

Ikke alle myrer er ens. Derfor er det vigtigt at kende sin plageånd, så man kan sætte ind med de mest effektive midler til myrebekæmpelse. Mere info om de forskellige myrearter nedenfor.

Myrebekæmpelse med effektive og miljøgodkendte midler

Uanset myreart, står vi for effektiv myrebekæmpelse i Holstebro, Ringkøbing, Skjern, Hvide Sande og omegn. Vi bruger professionelle og miljøgodkendte midler, der er de mest effektive på markedet.

Et myreangeb forebygges ved at lukke deres adgangsveje. Her anvender vi en speciel miljøgodkendt pasta, som myrerne så trækker med ned i boet/myretuen. På den måde kommer alle myrer i berøring med giften, der findes i pastaen, og de udryddes hurtigt.

Vestjysk Skadedyrskontrol er et autoriseret og godkendt firma til skadedyrsbekæmpelse med 25 års erfaring. Vi har konkurrencedygtige priser og rykker hurtigt ud.

Bekæmpelse af myrer – DIY?

Bekæmpelse af myrer med en almindelig myrelokkedåse, som kan købes hos din lokale tømmerhandel, har ikke den store effekt. Det samme gælder myremiddel til udvanding og som strøelse. Vi oplever ofte, at folk har købt sig fattige i diverse midler til myrebekæmpelse, inden de så alligevel kontakter os.

Her hos Vestjysk Skadedyrskontrol udfører vi bekæmpelse af myrer ved udsprøjtning af gift, eller ved udlæggelse af en speciel pasta som myrerne æder. Og dét virker. Også i flere måneder frem. Typen af middel vil altid afhænge af myrernes lokation. Der er en verden til forskel på at komme de myrer til livs, der lever under gulvet, frem for de der lever i græsplænen og på terrassen.

Fakta om myrer – video:

Vil du selv i krig med myrebekæmpelse?

Mange vil selv lige prøve kræfter med myrebekæmpelse, inden de så ofte alligevel kontakter os.

Vi har hørt om mange forskellige og lidt spøjse husråd mod myrer; alt fra kanel til eddike, bagepulver, hvidløg, kaffegrums og mange andre ting, du kan finde i dit køkken. Ofte lyder det lidt som noget meget sært bagværk, når man hører, hvad folk har forsøgt at bruge som skræmmemiddel.

Myrelokkedåser kan klare et begrænset antal af myrer. Men taler vi om et helt myrebo – eksempelvis under gulvet, under fliserne eller langs soklen – ofte flere meter under jorden – så slår lokkedåserne ikke til. Der kan være mange tusinde myrer i et myrebo, og så skal der mere effektive midler til. Men har du tid, penge og tålmodighed nok, og er du ikke bekymret for genstridige pletter på havefliser, vægge og gulve, så kan nogle af de ovenstående husråd måske give resultater. I hvert tilfælde i et lille omfang. Ellers kan du meget hurtigere og langt mere effektivt slippe af med dit myreproblem ved at lade os håndtere det.

Vi udfører myrebekæmpelse Holstebro, Ringkøbing, Skjern, Videbæk og omegn. Det er uforpligtende at få et tilbud. Kontakt os på tlf 22 19 12 69.

Myrer i husetMyrebekæmpelse Holstebro, Ringkøbing, Skjern, Videbæk Hvide Sande

Myrer i huset er det værste. I hvert fald for os mennesker. I foråret sætter myrerne for alvor ind med besættelse af både hus og selvfølgelig udendørsarealerne. Men det er gerne, når vi finder dem i huset i køkkenet, i gangen, i stuen, på badeværelset eller i soveværelset, at vi sætter ind med bekæmpelse af myrer. Fordi vi jo godt kan ‘leve med dem’, hvis de ikke opholder sig, der hvor vi gør. Myrerne kommer ind i huset via rørgennemføringer og revner eller sprækker. Er de først brudt igennem til det indre hus, skal du sætte ind med myrebekæmpelse med det samme. Lader du dem være, vil dit myreproblem kun vokse over tid. Kort tid.

Myrer i køkkenet? Så er det helt på sin plads med myrebekæmpelse – nu

Myrer i køkkenet er nok noget af det mest irriterende, og så står der helt sikkert myrebekæmpelse på programmet. Det er ikke så meget for hygiejnens skyld, (det er det selvfølgelig også), men mest fordi det bare ikke er lækkert, at vide at ens cornflakes er blevet halvspist af myrer.

Hvis du vil slippe for myrer i hus, køkken eller hvor som helst, så kontakt os. Med over 20 års erfaring på bagen og med adgang til de mest effektive midler mod myrer kan vi hjælpe dig. Vi udfører myrebekæmpelse i Ringkøbing, Holstebro, Hvide Sande, Skjern og Videbæk – og det er uforpligtende at få et tilbud på en behandling. Myrer i græsplænen - myrebekæmper

Lidt om myrer

De tre mest almindelige myrer i Danmark er sort havemyre, faraomyre og Ildmyre, men ofte kan det være svært at finde ud af, hvilken type eller art af myrer man plages af.

Derfor vil vi hos Vestjysk Skadedyrskontrol gerne være behjælpelige med at finde ud af hvilken myrefamilie der er tale om og i samarbejde med dig, sætte ind med den korrekte myrebekæmpelse.

Sorte havemyrer

Sort Have Myre - myrebekæmpelse Ringkøbing, Holstebro, Skjern, Hvide Sande

Sorte havemyrer er den vel nok mest typiske myreart i Danmark. Sorte havemyrer tiltrækkes af eksempelvis søde madvarer. Dronningen lægger sine æg i jord eller murværk. Dronningen kan blive op til 15 mm lang og arbejdsmyren er ca. 4 mm lang. De bærer ikke sygdomme og påfører ikke alvorlige ødelæggelser, men kan alligevel være til stor gene. Læs mere om den sorte havemyre på wikipedia.

Faraomyrer

Faraomyrer lever af rådne madvarer, og kan dermed bære skadelige bakterier med sig. Derfor udgør de reelt set en sundhedsrisiko for mennesker.

Faraomyren er ikke en dansk myre, men kommer fra troperne. Navnet antyder også en egyptisk/afrikansk afstamning. Den kræver høj varme for at yngle og overleve, og findes oftest på hoteller og i lejlighedskomplekser. Farven er gul-brun og dronningen bliver ca. 6mm lang, mens arbejdsmyrerne bliver ca. 1,5 mm lange.

FaraoMyreIldmyrer

Ildmyrer lever i kolonier med op til flere tusinde myrer. Farven er rødbrun og dronningen bliver op til 6 mm lang, mens arbejdsmyrerne bliver op til 3 mm lang. Dens bid er meget smertefuldt for både mennesker og dyr.

Myrebekæmpelse – hvordan undgår man myrer?

Myrebekæmpelse er ikke bare så lige til. Med mindre man har midlerne og erfaringen. Den mest effektive løsning til at slippe for myrer er selvfølgelig at finde selve myretuen og få den destrueret. Men det kan være lidt af en opgave, at finde myretuen. Især når der er myrer i huset, men også når de farter rundt på terrassefliserne. Myrer kan nemlig findes flere hundrede meter væk fra deres tue. De søger efter føde, så de har ikke noget imod en lille vandretur. Også i mindre flokke. Og myretuen er måske gemt lidt af vejen, så den ikke står frit for.

myrebekæmpelse holstebro ringkøbing skjernDu finder nok ikke ligefrem den velkendte myretue inde i dit hus. I stedet kan myretuen befinde sig i fundamentet af huset (ved soklen), under gulve og i vægge. Men kan du få spærret alle deres indgangsveje af inde i huset, så kan du også slippe for myrer. I hvert tilfælde indenfor. Vælger de så at invadere dine udendørsarealer, ja så er der ikke meget andet for, end at gå i krig med myrebekæmpelse der.

Myrebekæmpelse Holstebro, Ringkøbing, Skjern, Hvide Sande

Kontakt Vestjysk Skadedyrskontrol for effektiv og professionel myrebekæmpelse

Slip af med myrerne ude og inde ved at kontakte os. Med over 20 års erfaring med bekæmpelse af myrer og andre skadedyr, er du sikret en professionel og effektiv behandling. Vi kører ud alle dage. Myrebekæmpelse Holstebro, Ringkøbing, Skjern, Videbæk og omegn – vi får hurtigt bugt med myrerne.

Ring nu for et uforpligtende tilbud og en god pris på myrebekæmpelse på 22 19 12 69

Læs mere om skadedyrsbekæmpelse her.