Go to Top

Muldvarpe

Muldvarpe bekæmpelse

Muldvarpe findes de fleste steder i Danmark, men det er de færreste der har set en muldvarp i levende live.

Alle har dog set et muldvarpeskud i en have eller på en mark, og selvom muldvarpen ikke forretter den store skade, så kan dens skud være ganske irriterende, når de ødelægger græsplænen eller en mark med foder. Endvidere kan muldvarpeskud ødelægge plæneklippere og landbrugsmaskiner.

Uforpligtende tilbud på muldvarpebekæmpelse –
tlf. 22 19 12 69 eller udfyld formularen.

Sådan bekæmpes muldvarpeMuldvarpe bekæmpelse - kontakt i dag

Muldvarpen bekæmpes enten med fælder eller gift. Gift bør ikke bruges i parcelhushaver, men udelukkende på marker – og det er kun professionelle der må bruge gift mod muldvarper!

Fælder kan være effektive

Alle må bruge muldvarpefælder. Den der typisk anvendes er en muldvarpesaks. Saksen/fælden opsættes på mest korrekt vis mellem to skud i en lige og vandret gang, så dyret udløser den, når den skal/vil passere. Hvis den sættes i en skrå gang, risikerer du, at den udløses af det jord, som muldvarpen skubber op – men det er ikke lige nemt at få de små dyr til at makke ret, selv hvis fælden står rigtigt.

Er du så heldig at fange en i en fælde, så lad fælden stå. Gangsystemerne kan bruges af flere muldvarpe på én gang, eller der kan komme nye muldvarpe til.

Begynd med at fange muldvarpe om efteråret fra omkring november måned, og indtil frosten går i jorden. Når frosten igen er væk fra jorden hen på foråret, kan man begynde bekæmpelsen igen, da man så opnår de bedste resultater.

Sådan bekæmper du IKKE muldvarpe (og mosegrise)

Gift er kun for professionelle – så det kan du ikke bruge

Vi hører ofte gode historier, om folk der uden held har forsøgt at komme af med muldvarpene ved brug af  utraditionelle metoder. Om du har lagt rådne fisk, katteekskrementer el. lignende ned i muldvarpegangene, så giver det ikke andet end nye skud andre steder. De lukker bare de gamle gange, og så laver de nogle nye.

Det er kun autoriserede professionelle, der må bruge gift mod muldvarpe – det er vi, og du får et uforpligtende tilbud på muldvarpebekæmpelse.

Vil du ikke selv bekæmpe muldvarpe, eller må du som de fleste andre opgive foretagendet, så tilbyder Vestjysk Skadedyrskontrol bekæmpelse af muldvarpe i såvel private haver som i landbrugsjord, idrætsanlæg og lignende. Måske er det en mosegris i græsplænen? Uanset skadedyret er vi klar til at give et uforpligtende tilbud på bekæmpelse. Kontakt os på 22 19 12 69 eller udfyld formularen.

Har du brug for hjælp til bekæmpelse af andre skadedyr?

Vestjysk Skadedyrskontrol er medlem af Brancheforeningen for professionelle skadedyrsbekæmpere.