Go to Top

Drage – Scarem

Dragen Scare’m – et flyvende fugleskræmsel

Vi vil alle helst have vores marker og køkkenhave i fred. Med fugleskræmmeren Scarem holdes fuglene væk, så du alene kan høste frugterne af det hårde udendørs arbejde. Duer er eksempelvis lette at skræmme væk, og det er jo gerne dem, der laver det meste ballade.Drage som fugleskræmsel - Scarem fås hos VJSK.dk

Dragen Scare’m ligner en stor rovfugl (en høg/ørn), og med vinden som fører, vil den dykke ned og op igen – præcis som en rovfugl på udkig efter bytte. (Se videoen nederst på siden).

Den fungerer optimalt på større marker, fiskeområder og mange andre steder, hvor fugle i alle afskygninger skal holdes væk.

Skræm fugle væk – sådan her:

Man sætter den tilhørende stang (en plade sørger for, at den ikke går for langt ned i blød jord) et godt stykke ned i jorden, og fæstner dragen/fugleskræmmeren så den sidder ordentligt fast.

Den er hurtig at sætte op, og den flyver op af sig selv (vel og mærke afhængigt af vindforholdene), den er vedligeholdelsesfri, og er lavet det mest robuste og slidstærke materiale.

Scarem dragen varierer sine dyk og opstigninger, og vil derfor ganske naturligt skræmme fuglene væk, da flyvningsmønstrene hele tiden ændres (vel og mærke af sig selv).

Se videoen herunder for visuel instruktion og vejledning:

Det tager få minutter at sætte dragen op og få sekunder at trække den ned. Den er lydløs, og er derfor ikke til gene for hverken dig selv, din nabo eller andet dyreliv.

En enkelt Scarem drage kan dække (afskrække fugle på) et areal på ca. 8 hektar, og er derfor en rigtig god investering for eksempelvis en landmand.

fugleskræmsel - drage - scarem - fås hos vjsk

Skræm duer og andre fugle væk med det mest effektive fugleskræmsel – dragen Scarem!

Pris på Scarem – det flyvende fugleskræmsel

Hele sættet med både drage, stang, line mv. koster 1200 dkr ekskl. moms og 1500 dkr inkl. moms og forsendelse. Sættet bestilles via kontaktformularen, hvor du oplyser, at det er dragen du vil bestille. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

 

 

I videoen herunder ses dragen i fuld aktion: