Go to Top

Information

Information

Der kan oprettes forskellige aftaler på bekæmpelse af skadedyr, alt efter hvor og hvordan bekæmpelsen skal finde sted:

Herunder kan du læse mere om de forskellige sikringsaftaler vi tilbyder:

Skadedyr i landbrug og andre erhverv

VESTJYSK SKADEDYRSKONTROL leverer sikringsaftaler for landbrug og andre erhverv.

For skadedyrsbekæmpelse, der virker, er VESTJYSK SKADEDYRSKONTROL det rigtige og prisdygtige valg – så landbrug og virksomheder af enhver art kan holdes fri for ødelæggende skadedyr og samtidig kan opretholde den ønskede eller påkrævede hygiejne.

Kontakt VESTJYSK SKADEDYRSKONTROL og få en sikringsaftale, som indeholder en rutinemæssig forebyggelse og samtidig giver dig en dokumentation overfor myndighederne.

Skadedyr i private boliger

Hold dit hjem fri for ødelæggende skadedyr.

HUSK du er altid velkommen til at ringe om få en snak om skadedyr og hvordan eventuelle problemer kan løses. Nogle skadedyr kan ikke fjernes helt, men kan holdes nede på et tåleligt niveau, så det er muligt at færdes ugenert i sit hus eller på sin ejendom.

Alle vore aftaler indholder mindst 2 besøg.

Skadedyr i sommerhuset

Overtager musene jeres sommerhus om vinteren?

Hvis I er trætte af at komme ud til jeres sommerhus om foråret og se at stearinlysene er spist eller hårene fra opvaskebørsten er gnavet af, så er det tid til at kontakte VESTJYSK SKADEDYRSKONTROL.

Hvis musene også har gnavet i el-installationerne, er I også nødt til at kontakte jeres elektriker.

Få reduceret antallet af mus i jeres sommerhus med en sikringsaftale fra VESTJYSK SKADEDYRSKONTROL. En sådan aftale indeholder bekæmpelse af alle slags skadedyr, som kan forekomme ved sommerhuset, både myrer, hvepse eller hugorm.

Hvis I lejer sommerhuset ud, kan lejeren af huset også kontakte VESTJYSK SKADEDYRSKONTROL, hvis der skulle opstå problemer i lejeperioden.

Røgprøvning

En røgprøve afslører hvor rotterne har deres udgange.

Du bør som udgandspunkt få foretaget en røgprøve af kloaksystemet, hvis du har konstateret rotter i og omkring din bolig, da det i langt de fleste tilfælde en meget effektiv måde at finde frem til rotternes huller. Når du kender rotternes udgange, kan du få en effektiv bekæmpelse.

I langt de fleste tilfælde er det forsikringsselskabet, der betaler for røgprøven.

Kontakt VESTJYSK SKADEDYRSKONTROL for priser på røgprøve.

Pris for vurdering / udkald

Vi tager minimum 550 kr for at køre ud og vurdere omfanget af dit problem med skadedyr. Dette er på timebasis – dog minimum 550 kr pr kørsel.