Go to Top

Bekæmpelse

Bekæmpelse af skadedyr – effektiv skadedyrsbekæmpelse alle ugens dage!

Skadedyrsbekæmpelse hos Vestjysk Skadedyrskontrol.

Når man udfører bekæmpelse af skadedyr, er det vigtigt at benytte den korrekte fremgangsmåde. 

Hos Vestjysk Skadedyrskontrol har vi mere end 20 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og ved hvilke metoder der er mest effektive – uanset hvilket skadedyr der skal bekæmpes.

Vestjysk Skadedyrskontrol foretager effektiv og miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse både ude og inde – for private og erhverv.

Ring uforpligtende på 22 19 12 69 eller udfyld formularen

Vi kører ud fra Ringkøbing, og udfører bl.a. skadedyrsbekæmpelse i Holstebro, Skjern, Hvide Sande og Videbæk.

Vi udfører bl.a. skadedyrsbekæmpelse af:

Vestjysk Skadedyrskontrol bekæmper dem alle – autoriseret, effektivt og miljøvenligt!

Definition på et skadedyr

Et skadedyr er et dyr, der kan forvolde skade, og som kan være særdeles uhygiejnisk, eksempelvis i forbindelse med virksomheder  inden for fødevareerhverv.

Det kan være lidt tricky at definere hvad der udgør et skadedyr. Nogle vil mene, at en mus er et sødt lille dyr, imens andre ser sort, og betragter dem som små bæster, der både bærer smitte og gnaver i eks. ledninger. Opfattelsen er selvfølgelig helt afhængigt af, hvilke oplevelser man tidligere har haft med de forskellige dyr, og i hvilken forbindelse de eksisterer.

Hvordan udføres skadedyrsbekæmpelse?

Hos Vestjysk Skadedyrskontrol vurderer vi hver situation helt konkret.
Skadedyr skal ikke bekæmpes med samme midler, samme metoder eller samme omfang alle steder. Vi tilstræber at bruge mindst mulig gift og at anvende gift på den mest skånsomme, men også mest effektive måde hvert sted.

For skadedyrsbekæmpelse der virker, er Vestjysk Skadedyrskontrol det rigtige og prisdygtige valg – så både landbrug, virksomheder og private hjem kan holdes fri for ødelæggende skadedyr, og samtidig opretholde den ønskede eller påkrævede hygiejne.

Kontakt Vestjysk Skadedyrskontrol og få skadedyrsbekæmpelse der virker.

Kontakt Vestjysk Skadedyrskontrol. Vi udfører. skadedyrsbekæmpelse i Holstebro, Ringkøbing, Skjern, Hvide Sande og Videbæk.

Skadedyrsbekæmpelse - vestjysk skadedyrskontrol

Husk: Et lille dyr kan være et stort problem, men det kan løses!

rotte